Spaghetti-avond 2019

Beste ouders en leden,

Het 1ste evenement van het nieuwe jaar komt eraan: onze jaarlijkse spaghetti-avond!

Wat is er gezelliger op een zaterdagavond dan in leuk gezelschap genieten van een overheerlijke spaghetti bereid door ons ‘culinair’ gidsenteam?

Noteer dus in jullie papieren of digitale agenda: zaterdag 23 februari 2019 in ons eigen scoutslokaal. Hoe meer zielen hoe meer vreugd, maar ook meer centjes om toffe scoutsactiviteiten te organiseren voor de gidsenmeiden! Like, share en retweet ons Facebook-evenement dus!

Omdat de vorige editie zo’n succes was, voorzien we dit jaar 2 shiften.

  • vroege shift om 17u30. U bent welkom om 17u15 voor een aperitiefje, vanaf 17u30 serveren we de spaghetti. U mag rustig blijven zitten tot 19u00 maar dan beginnen we aan de afwas, om klaar te zijn tegen de late shift.
  • late shift om 19u30. Wil u wat langer na tafelen? Schuif dan zeker aan bij de late shift, zo zit u niet in tijdsnood! U bent welkom vanaf 19u30 voor een aperitiefje.

Voor 13€ (8€ voor kinderen tot 12j) geniet u van aperitief en spaghetti à volonté! Drank evenals dessert is verkrijgbaar aan zeer democratische prijzen.

Eet je veggie of glutenvrij? Geen probleem, maar laat het ons op tijd weten!

Ook interessant: geen babysit nodig, want we richten een leuke speelhoek in voor de kindjes!

Niet meer twijfelen! Om je in te schrijven, stuur je vóór 18 februari een mail naar evelien.mermans@student.kuleuven.be en vermeld:

- Naam en telefoonnummer

- Vroege of late shift

- Aantal personen en kinderen (-12 jaar)

- veggie's/glutenvrij?

- voorkeur met wie je aan tafel wil zitten

Betaal via overschrijving op onze Gidsenrekening BE13 7370 4236 9239 en vermeld je naam. We vragen om liever niet cash te betalen: dat beperkt de wachtrij bij het binnenkomen en voorkomt vertraging bij de bediening van de tafels.

Wij hopen op een grote opkomst én een gezellige drukte!

De gidsenleiding