Veelgestelde vragen

'Waar kan ik de data terugvinden voor het jaarlijks scoutskamp van mijn dochter(s)?'

Deze data wordt rond de periode van Kerstmis meegedeeld in de whatsapp groepen, via mail en verschijnen eveneens in de kagiber van januari en in de kalender op de website. Onze jaarlijks scoutskamp valt voor al de takken steeds in de eerste week van juli. 

'Waar kan ik de data terugvinden voor het scoutsweekend van mijn dochter(s)?'

Deze data wordt twee maanden voordat het scoutsweekend plaatsvindt meegdeeld in de whatsapp groepen, via mail en verschijnt eveneens in de kagiber en in de kalender op de website. Er vinden per jaar en per tak twee scoutsweekend plaats. Eentje in de maanden oktober-november en eentje in de maanden maart-april. 


'Waar kan ik het fiscaal attest voor mijn dochter(s) terugvinden die is meegegaan op kamp?'

Het fiscaal attest kan u verkrijgen door (tijdig) een mailtje te sturen naar groepsleiding@gidsenkapellen.be met vermelding van de naam van uw dochter(s). 

'Waar kan ik de medische fiche van mijn dochter(s) laten invullen zodat ik dit bij mijn mutualiteit kan binnenbrengen?'

Het medische fiche kan u steeds op de vergaderingen afgeven aan de leiding van uw dochter(s). De leiding zal het document invullen en op het einde van de vergadering of de vergadering erop teruggeven. 


'Ik wil graag enkele zaken aankopen bij de Hopper winkel voor mijn dochter(s) en heb gehoord dat ik 10% korting kan krijgen door de lidnummer(s) door te geven. Waar kan ik het lidnummer van mijn dochter(s) vinden?'

De lidnummers van u dochter(s) kan u verkrijgen door een mailtje te sturen naar groepsleiding@gidsenkapellen.be met vermelding van de naam van uw dochter(s). 

'Wanneer kan ik een das, trui of tshirt aankopen en hoeveel kost dit?'

U kan steeds op het einde van de vergadering het uniform aankopen door naar Evelien (leiding kabouters) te gaan. De prijzen van ons uniform kan u terugvinden onder 'Kagiber'.